ARS Advocats i Assessors és una firma d’advocats i assessorament legal, situat al centre de Granollers; un despatx jove, modern i àgil, format per persones compromeses, advocats de primer nivell i experiència en totes les àrees d’especialització a les que es dediquen, amb una visió àmplia i que aposta en primer lloc pel servei, la qualitat i el resultat pel client.

ARS Advocats i Assessors gaudeix treballant, intenta millorar i innovar constantment, profesionals creatius i que creuent en el sentit comú i en les solucions pràctiques que resolen realment els problemes i les inquietuds dels clients, fent seus llurs problemes.

Sempre ha considerat necessari conèixer bé als clients, així com conèixer bé els seus negocis i les seves circumstàncies, per poder donar de forma eficaç el millor assessorament que necessiten i mereixen.

Els valors en els que es vertebra la firma són la professionalitat, l’honestedat, la confiança, l’esforç, la creativitat, el sentit comú i la prudència i el principal objectiu es resumeix en una paraula: QUALITAT.