ARS Advocats i Assessors som una firma d’advocats i assessorament legal, situada al centre de Granollers. Un despatx jove, modern i àgil, format per persones compromeses, advocats de primer nivell i experiència en totes les àrees d’especialització a les que ens dediquem: professionals amb una visió àmplia i que apostem, en primer lloc, pel servei, el rigor, la qualitat i el compromís amb el client.

ARS Advocats i Assessors gaudim treballant, intentem millorar i innovar constantment. Som professionals creatius i que creiem en el sentit comú i en les solucions pràctiques, que resolen realment els problemes i les inquietuds dels clients, fent nostres llurs problemes.

Sempre hem considerat necessari conèixer bé als nostres clients, així com conèixer bé els seus negocis i les seves circumstàncies, per a poder donar de forma eficaç el millor assessorament que necessiten i mereixen.

Els valors en els que es vertebra la firma són la professionalitat, l’honestedat, la confiança, l’esforç, la creativitat, el sentit comú i la prudència.

Resumint el nostre principal objectiu en una paraula: QUALITAT.